Weekend 2020

Weekend Landelijke Gilde 6-7-8/11/2020

Wij nodigen jullie uit om een paar onvergetelijke en ontspannende dagen door te brengen op het weekend van 6-7-8/11/2020 in het hotel...

Schloßhotel Sophia

Roter Landweg 3, 33181 Bad Wünnenberg, Duitsland

Inschrijving door betaling voorschot van 90€ pp (50% van de kostprijs) op rekening BE92 7331 3900 0323. Het bedrag moet op onze rekening staan ten laatste 17/12/19. Nadien worden geen inschrijvingen meer aanvaard. Bij annulatie na inschrijving wordt het voorschot aangerekend.

Vrijdag :

Vertrek ‘s morgens met gezamenlijk busvervoer aan de kerk om 7h stipt. Er wordt niet gewacht op de laatkomers, gelieve een 15-tal minuten op voorhand aanwezig te zijn. (Duur reis ongeveer 4-5 uren met inbegrip van een stoppauze).

Aankomst van de deelnemers in het hotel tussen 12-13h. Aanmelding, verdeling van de kamers en een kleine lunch wordt voorzien bij aankomst. Na de lunch is er een wandeling voorzien in de omgeving van het hotel +/- 7km.

Avonddiner: +/- 18h30, 3 gangendiner.

Avond (rond 20h-20h30) is er de mogelijkheid om een kleine wandeling, ingericht door het hotel, te maken naar het dorp met kleine verrassing.... vrije deelname, kosteloos. Voor diegenen die geen zin hebben, zij kunnen rustig de avond doorbrengen in de bar of de gezellige salonhoek.......

Zaterdag :

Ontbijt in buffetvorm: 8h—9h30

Vertrek met autobus rit door het Sauerland, uur van vertrek nog af te spreken. Een gids zal ons tijdens deze ganse dag begeleiden met bezoek aan de brouwerij Warsteiner, unieke belevenis, deze rondgang vindt plaats met een speciale trein.Middag: na het bezoek zal er ter plaatse een kleine lunch aangeboden worden.

Namiddag: na het bezoek aan de brouwerij rijden we rustig door het Sauerland waar de gids ons verder door gaat begeleiden.... om terug in het hotel aan te komen rond 17h.

Avonddiner : +/- 18h30 3-gangen keuzediner.

Avond: gezellig samenzijn.....special act voor alle gasten....niet te missen......

Zondag :

Ontbijt in buffetvorm: 8h—9h30

Voormiddag : Vertrek met de bus richting Soest waar een gids ons zal opwachten en ons de stad Soest laat verkennen.

+/- 13h verrassingslunch op een weeral unieke locatie ten velde Soest..... Na de lunch kan er nog vrij rondgewandeld worden in de stad om nadien samen huiswaarts te vertrekken. Vertrek voorzien na de gezellige lunch +/- 15h-16h.

Inbegrepen in de prijs: overnachtingen, ontbijt, lunch vrijdagmiddag, lunch zaterdagmiddag, lunch zondagmiddag, alle diners, bezoek brouwerij Warsteiner, alle gidsen, goed humeur.....

Dranken dienen individueel betaald te worden......

Totaal                                                                                                                         180 € pp

Gezamenlijk vervoer met autobus wordt betaald door de kas LG.

 

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.